• Καλώς Ορίσατε στο Blog των φίλων του βιβλίου LOVE BOOKS

LOVEBOOKS.GR

Η ιστοσελίδα Lovebooks.gr καλεί όλους τους βιβλιόφιλους να μοιραστούν τις απόψεις τους για τα βιβλία, να ενημερωθούν για νέες δυναμικές κυκλοφορίες και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς με δώρο βιβλία, αλλά και σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς!

Ενημερωθείτε για νέες κυκλοφορίες βιβλίων που δεν θα πρέπει να λείπουν από τη βιβλιοθήκη σας. Μάθετε τα πάντα για όλα τα βιβλία που πραγματικά αξίζει να διαβάσετε. Αξιολογήστε τα βιβλία και αφήστε το δικό σας σχόλιο!

Η αγάπη μας για το βιβλίο μας ωθεί να διοργανώνουμε διαρκώς νέους διαγωνισμούς βιβλίων και να χαρίσουμε υπέροχα βιβλία στους αναγνώστες μας! Λάβετε κι εσείς μέρος στους διαγωνισμούς μας και γίνετε ένας από τους τυχερούς νικητές!

Η επιθυμία μας να αναδεικνύουμε διαρκώς νέα ταλέντα και να στηρίζουμε τους ανερχόμενους συγγραφείς μας παρακινεί να διεξάγουμε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και να χαρίζουμε στους νέους συγγραφείς τη δυνατότητα να μοιραστούν τις σκέψεις τους με όλους και να αναγνωριστεί η αξία τους!

Αν είστε νέος συγγραφέας, λάβετε μέρος στον επόμενο λογοτεχνικό διαγωνισμό μας και κερδίστε εκπληκτικά δώρα!

Στο blog μας θα διαβάσετε συνεντεύξεις συγγραφέων σχετικά με τα νέα τους βιβλία, αλλά και συνεντεύξεις σημαντικών συντελεστών για τη δημιουργία ενός βιβλίου όπως είναι ένας εικονογράφος.

Αν αγαπάτε τα βιβλία, μείνετε συντονισμένοι στο lovebooks.gr και μοιραστείτε μαζί μας το πάθος σας για το διάβασμα! 
Ετικέτες: LOVEBOOKS.GR, blog βιβλιόφιλων, νέες κυκλοφορίες, νέα βιβλία, κριτικές βιβλίων, διαγωνισμοί βιβλίων, διαγωνισμοί με δώρο βιβλία, λογοτεχνικοί διαγωνισμοί, Lovebooks, χαμηλότερες τιμές βιβλίων, το πιο οικονομικό βιβλιοπωλείο, βιβλία στις καλύτερες τιμές