• Καλώς Ορίσατε στο Blog των φίλων του βιβλίου LOVE BOOKS

ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ...

ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ...

Τι είναι άραγε η ευτυχία για σένα; Το να βλέπεις τα παιδιά σου ευτυχισμένα;
Σε αυτό το βιβλίο, τα παιδιά μας λένε πότε νιώθουν χαρά και ευτυχία. Και ξέρεις πότε συμβαίνει αυτό; Όταν εσύ, ο γονιός, είσαι χαρούμενος, γεμάτος, υγιής, γελαστός και ικανοποιημένος. Η χαρά των παιδιών σου πηγάζει από τη δική σου στιγμή ευτυχίας: το ζεστό μπάνιο σου, τη βόλτα σου, τη στιγμή που ακούς το αγαπημένο σου τραγούδι….
Αν, λοιπόν, ευτυχία για εσένα είναι η ευτυχία του παιδιού σου, τότε δες βαθιά μέσα σου, βρες τη δική σου στιγμή ευτυχίας, ανάπνευσε… και θα δεις το παιδί σου ευτυχισμένο.

Επιπλέον Πληροφορίες
Συγγραφέας ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΑΡΣΑΜΗ
Βιογραφικό συγγραφέως Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΑΡΣΑΜΗ είναι ψυχοπαιδαγωγός, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στο Θέατρο στην εκπαίδευση στο ΑΠΚυ. Έχει ειδικευτεί στην ψυχοπαθολογία βρεφών και νηπίων στην ΕΨΥΠΕ και είναι απόφοιτος του εργαστηρίου Anima με εξειδίκευση στην “Καλλιτεχνική και Δημιουργική εκπαίδευση”. Σήμερα σπουδάζει "Ψυχολογικές επιστήμες και τεχνικές". Από το 2009 εργάστηκε σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία στην παράλληλη στήριξη με παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, καθώς και ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού σε πνευματικά κέντρα και άλλους φορείς. Ως μητέρα τριών παιδιών, των δίδυμων αγοριών της και ενός κοριτσιού, ένιωσε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να εξηγεί καθημερινά τα πάντα και να απαντάει σε όλα τα γιατί. Ως σύμβουλος γονέων μιλά στους γονείς για αυτοφροντίδα αλλά εκείνοι όλο την αρνούνται. Της ήρθε η ιδέα, λοιπόν, να φτάσει στους γονείς μέσω των παιδιών... Και ποιος καλύτερος δρόμος για όλα από μια ιστορία… Κάπως έτσι οι ιστορίες ξεκίνησαν και σταματημό δεν έχουν…
Εκδοτικός οίκος ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Ηλικίες 3-6
ISBN 978-618-01-5414-6


Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

    Χαμηλή           Υψηλή

Ετικέτες: ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ..., ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΑΡΣΑΜΗ, εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, 978-618-01-5414-6