• Καλώς Ορίσατε στο Blog των φίλων του βιβλίου LOVE BOOKS

Η ΒΕΦΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ SLIMMER

Η ΒΕΦΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ SLIMMER

Η Βέφα συναντά το Slimmer και οι πεντανόστιμες συνταγές της γίνονται λιποδιαλυτικές!

Με την ένωση αυτή δημιουργήθηκε μια νέα πρωτοποριακή μέθοδος αδυνατίσματος, που στηρίζεται στην ελληνική, μεσογειακή διατροφή. Είναι το πιο απλό και αποτελεσματικό πρόγραμμα απώλειας βάρους που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, βασισμένο στο καθημερινό φαγητό της ελληνικής οικογένειας.

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε τις πιο εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές της θρυλικής Βέφας Αλεξιάδου, και μάλιστα στη λιποδιαλυτική τους εκδοχή!

Επιπλέον Πληροφορίες
Συγγραφέας ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Βιογραφικό συγγραφέως H ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ, η μεγάλη κυρία της ελληνικής κουζίνας, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εργάστηκε ως χημικός για δεκατέσσερα χρόνια, προτού ακολουθήσει την πραγματική της αγάπη, τη μαγειρική. Επίσης, σπούδασε διαιτολογία στην Αμερική. Το 1980 ίδρυσε τον εκδοτικό της οίκο, ξεκινώντας με την έκδοση του βιβλίου της Πρόσκληση σε Γεύμα. Ακολούθησαν 14 βιβλία μαγειρικής και σειρές μικρών βιβλίων (περίπου 100 τίτλοι) καθώς και 1 booklet της ελληνικής κουζίνας σε επτά γλώσσες. Για είκοσι χρόνια, μέσα από καθημερινές ωριαίες εκπομπές στα μεγαλύτερα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης, δίδαξε στις απανταχού Ελληνίδες νοικοκυρές την τέχνη της κουζίνας. Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εκδοτών και ενεργό μέλος του IACP. Το 2002 βραβεύτηκε για τη συγγραφική και εκδοτική της καριέρα από τα Gourmand World Cookbook Awards και επελέγη φιναλίστ για το IACP’s Award of Excellence in Life Time Achievement. Το 2003 βραβεύτηκε με το Leader of the year Business Woman Award, το 2005 με το Diploma of Expertise in Culinary Business και το 2007 με Honorary Doctorate από το Yorker International University. Τον Iούνιο του 2009 κυκλοφόρησε το βιβλίο της Vefa’s Kitchen στην Αγγλία, το οποίο μεταφράστηκε στα ισπανικά, τα ιταλικά και τα γαλλικά. Άρθρα και συνταγές της Βέφας δημοσιεύονται συχνά σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά, ενώ η ίδια ταξιδεύει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για να δώσει διαλέξεις και να παρουσιάσει την ελληνική γαστρονομική παράδοση.Ο ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Οτιδήποτε έχει κάνει στη ζωή του είχε ως στόχο τη δημιουργία και τη διάδοση του συστήματος διατροφής «Slimmer». Στο πλαίσιο αυτό το 2009 κυκλοφόρησε το βιβλίο του Slimmer – Χάστε βάρος αλά ελληνικά, το οποίο έγινε το πιο επιτυχημένο βιβλίο στην κατηγορία του που έχει εκδοθεί στην Ελλάδα. Τρία χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε και η ξενόγλωσση έκδοσή του με τίτλο The New Mediterranean Diet, που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία και απέσπασε επαινετικές κριτικές. Σήμερα ο Χάρης Παπαδόπουλος, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών coaching-teaching στο Chopra University, διοργανώνει ομάδες αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.
Εκδοτικός οίκος ΨΥΧΟΓΙΟΣ
ISBN 978-618-01-1066-1


Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

    Χαμηλή           Υψηλή

Ετικέτες: Η ΒΕΦΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ SLIMMER, εκδόσεις Ψυχογιός, ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, βιβλίο μαγειρικής, συνταγές της Βέφας, 978-618-01-1066-1