• Καλώς Ορίσατε στο Blog των φίλων του βιβλίου LOVE BOOKS

MANIFEST: ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ

MANIFEST: ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ MANIFEST – ΕΠΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ

Ενίσχυσε τη διαδικασία του manifesting με πρακτική καθοδήγηση και ασκήσεις πάνω στα επτά μοναδικά βήματα προς την υλοποίηση.
Ξεκλείδωσε την απεριόριστη δυναμική σου, δημιούργησε αλλαγές που θα διαρκέσουν και θα σε μεταμορφώσουν, και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα.
Το βιβλίο αυτό σε καθοδηγεί ακόμη πιο βαθιά στο ταξίδι της εσωτερικής θεραπείας και διευρύνει την κατανόηση καθενός από τα επτά μοναδικά βήματα προς την υλοποίηση. Η Ρόξι Ναφούσι προσφέρει πρακτικές τεχνικές που σε διδάσκουν πώς να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου και να ενστερνιστείς τις δυνάμεις σου.
Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει ασκήσεις σχεδιασμένες ώστε να καλλιεργήσουν την αυτεπίγνωση, τον αναστοχασμό και την ανάπτυξη, που ενισχύουν τη διαδικασία υλοποίησης.

Επιπλέον Πληροφορίες
Συγγραφέας ΡΟΞΙ ΝΑΦΟΥΣΙ
Βιογραφικό συγγραφέως Η ΡΟΞΙ ΝΑΦΟΥΣΙ είναι coach προσωπικής ανάπτυξης, ειδική στο manifesting, πρέσβειρα του βρετανικού φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ψυχικής Υγείας, έχει συμβουλευτική στήλη στο Instagram και συνεισφέρει στην πλατφόρμα ευζωίας της Κόρτνι Καρντάσιαν, POOSH. Η Ρόξι δουλεύει ατομικά με πελάτες και πραγματοποιεί μηνιαία εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης και διαδικτυακά σεμινάρια σε περισσότερα από 600 άτομα τον μήνα. Παρουσιάζει τη δημοφιλή σειρά podcast «The Moments That Made Me». Η αφοσίωσή της στη μεταμόρφωση της ζωής ανθρώπων που υποφέρουν από συναισθηματικές διαταραχές και διαταραχές ψυχικής υγείας και στην ενδυνάμωσή τους, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητές τους, την κάνει ένα από τα πιο δημοφιλή και σεβαστά πρόσωπα στον τομέα της ευζωίας. To MANIFEST είναι το πρώτο της βιβλίο και έγινε αμέσως μπεστ σέλερ των Sunday Times.
Εκδοτικός οίκος ΨΥΧΟΓΙΟΣ
ISBN 978-618-01-5497-9


Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

    Χαμηλή           Υψηλή

Ετικέτες: MANIFEST: ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ, ΡΟΞΙ ΝΑΦΟΥΣΙ, εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, 978-618-01-5497-9