• Καλώς Ορίσατε στο Blog των φίλων του βιβλίου LOVE BOOKS

ΟΔΗΓΟΣ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

 ΟΔΗΓΟΣ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Εισάγετε το μωρό σας στις στερεές τροφές με σιγουριά και ασφάλεια, με την καθοδήγηση της συγγραφέως των μπεστ σέλερ και ειδικού στη διατροφή των μωρών Άναμπελ Καρμέλ.

Με συμβουλές για το πότε να ξεκινήσετε την εισαγωγή στερεών τροφών, πώς να συνδυάσετε τροφές για να μάθει το μωρό σας τις γεύσεις και τις υφές και πώς να ενθαρρύνετε την καθοδηγούμενη από το μωρό εισαγωγή στερεών, μπορείτε να είστε ήσυχη πως το παιδί σας παίρνει ακριβώς αυτά που χρειάζεται για την ανάπτυξή του. Οι περισσότερες από 60 δελεαστικές και ευέλικτες συνταγές θα είναι ένας χρήσιμος βοηθός από τους 6 έως τους 12 πρώτους μήνες της ζωής του παιδιού σας, αλλά και μετά. Κάθε συνταγή μπορεί να προσαρμοστεί κατάλληλα ώστε να καλύψει συνηθισμένες αλλεργίες και δυσανεξίες, ενώ πολλές υποδεικνύουν απλές αλλαγές συστατικών.

Αυτός ο οδηγός βρεφικής διατροφής σάς προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε προκειμένου να βάλετε τα θεμέλια για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή για όλη τη ζωή του παιδιού σας.

Επιπλέον Πληροφορίες
Συγγραφέας ΑΝΑΜΠΕΛ ΚΑΡΜΕΛ
Βιογραφικό συγγραφέως Άναμπελ Κάρμελ, MBE – Πάνω από 25 χρόνια σύμβουλος διατροφής και μαγειρικής Γεννημένη στο Λονδίνο και μητέρα τριών παιδιών, η Άναμπελ Κάρμελ πρωτοστάτησε στον τρόπο με τον οποίο οικογένειες σε όλο τον κόσμο θρέφουν τα μωρά και τα παιδιά τους. Πλέον, θεωρείται ότι έχει ξεκινήσει μια διατροφική επανάσταση με τις συνταγές και τις μεθόδους της. Η Άναμπελ έχει γράψει 45 βιβλία και έχει γίνει η Νο1 συγγραφέας συνταγών για παιδιά στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ τα βιβλία της είναι μπεστ σέλερ σε όλο τον κόσμο. Το 2006, η Άναμπελ έλαβε το μετάλλιο ΜΒΕ στην τελετή των Γενεθλίων της Βασίλισσας για την εξαιρετική της δουλειά στον τομέα της παιδικής διατροφής και αναγνωρίζεται ως μία από τις κορυφαίες γυναίκες επιχειρηματίες της Βρετανίας. Με αποκλειστική αποστολή να βελτιώσει τη διατροφή των παιδιών, η Άναμπελ είναι περιζήτητη σχολιάστρια στα ΜΜΕ σχετικά με θέματα παιδικής διατροφής και συνεργάζεται ως σύμβουλος με παιδικούς σταθμούς, ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο. Με εκατομμύρια οικογένειες να βασίζονται στις συνταγές της Άναμπελ για να μεγαλώσουν υγιή, ευτυχισμένα μωρά, η ειδικός διατροφής έχει ετοιμάσει μια ολοκαίνουργια έκδοση της επιτυχημένης εφαρμoγής Baby & Toddler Recipe. Με πάνω από 220 νόστιμες, θρεπτικές συνταγές, απλό σχεδιασμό γευμάτων, λίστα για αγορές και πολλά ακόμη, είναι ίσως ο πιο εύχρηστος οδηγός έμπνευσης διατροφής – είτε μαγειρεύετε για το μωρό ή όλη την οικογένεια.
Εκδοτικός οίκος ΨΥΧΟΓΙΟΣ
ISBN 978-618-01-3037-9


Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

    Χαμηλή           Υψηλή

Ετικέτες: ΟΔΗΓΟΣ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΑΝΑΜΠΕΛ ΚΑΡΜΕΛ, εκδόσεις Ψυχογιός, 978-618-01-3037-9