• Καλώς Ορίσατε στο Blog των φίλων του βιβλίου LOVE BOOKS

ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΟΣ 1

ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΟΣ 1

Ο Σκυλάκος έχει συνηθίσει τα πράγματα στην οικογένειά του να λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Του αρέσει η ρουτίνα. Η Γάτα όμως του λέει ότι έχει γίνει βαρετός. Όλα όμως αλλάζουν, όταν εμφανίζεται ο Κούταβος!
Ο Κούταβος είναι παιχνιδιάρης και σκανταλιάρης. Κάνει το σπίτι άνω κάτω! Σύντομα, οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι ο Κούταβος χρειάζεται λίγη εκπαίδευση, και έτσι τον στέλνουν στο σχολείο καλών τρόπων.
Όταν επιστρέφει, ο Κούταβος έχει αλλάξει. Πλέον δεν είναι ούτε άτσαλος ούτε κάνει σκανταλιές. Αλλά ο Σκυλάκος βλέπει ότι ο Κούταβος δεν είναι χαρούμενος, οπότε αποφασίζει να τον βοηθήσει και ανακαλύπτει ξανά τι σημαίνει να περνάς καλά.

Το Σκυλάκος και Κούταβος εγκαινιάζει μια καινούρια τρυφερή σειρά από την αγαπημένη συγγραφέα Κάθριν Άπλγκεϊτ.

Επιπλέον Πληροφορίες
Συγγραφέας ΚΑΘΡΙΝ ΑΠΛΓΚΕΪΤ
Βιογραφικό συγγραφέως Η ΚΑΘΡΙΝ ΑΠΛΓΚΕΪΤ έχει στο ενεργητικό της πολυάριθμα βιβλία και σειρές για παιδιά, μεταξύ των οποίων Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΙΒΑΝ (που τιμήθηκε με το Μετάλλιο Νιούμπερι το 2013 και πρόσφατα μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη από το Disney+), ΤΟ ΕΥΧΟΔΕΝΤΡΟ και ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΡΕΝΣΟ. Τα έργα της βρίσκονται συνεχώς στις λίστες ευπώλητων βιβλίων. Ζει στην Καλιφόρνια.
Εκδοτικός οίκος ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Ηλικίες 5-6
ISBN 978-618-01-5349-1


Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

    Χαμηλή           Υψηλή

Ετικέτες: ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΟΣ 1, ΚΑΘΡΙΝ ΑΠΛΓΚΕΪΤ, εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, 978-618-01-5349-1