• Καλώς Ορίσατε στο Blog των φίλων του βιβλίου LOVE BOOKS

ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Από τα ζυμαρικά μέχρι τα φρούτα του πάθους, από τις μπαγκέτες μέχρι την παέγια, από το ράμεν μέχρι το ραμπουτάν, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν χιλιάδες πιάτα και λιχουδιές.
Αυτό το ξεχωριστό βιβλίο τιμά το φαγητό και τις παραδόσεις από πολλές διαφορετικές χώρες, ενώ τα παιδιά λένε…

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ!

Επιπλέον Πληροφορίες
Συγγραφέας ΛΟΡΑ ΜΟΥΤΣΑ,ΕΝΤ ΣΜΙΘ
Βιογραφικό συγγραφέως Η ΛΟΡΑ ΜΟΥΤΣΑ είναι πρώην δικηγόρος και πολυβραβευμένη ποιήτρια και συγγραφέας. Κάποιες από τις ιστορίες της είναι αστείες (ή τουλάχιστον ελπίζει ότι είναι…) αλλά κάποιες είναι σοβαρές και αφορούν σημαντικά ζητήματα, τα οποία πολλές φορές αποφεύγουμε να συζητήσουμε. Συχνά σκέφτεται το πώς ζούμε και τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των άλλων, έστω και λίγο. Τα έργα της έχουν κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία κι έχουν παρουσιαστεί στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και σε νοσοκομεία, κέντρα περίθαλψης, φυλακές, βιβλία, περιοδικά και εφημερίδες σε όλο τον κόσμο. Όταν δε γράφει, επισκέπτεται σχολεία σε διάφορες χώρες και συνεργάζεται με οργανισμούς όπως η UNICEF, προσπαθώντας να βελτιώσει τη ζωή των παιδιών. Απασχολείται επίσης ως συγγραφέας από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ. Η Λόρα έχει ταξιδέψει σε όλες της ηπείρους της Γης (τουλάχιστον δύο φορές!) και τώρα ζει στο Λονδίνο με τον σύζυγο και τον γιο τους.
Βιογραφικό επιπλέον συγγραφέως Ο ΕΝΤ ΣΜΙΘ είναι βραβευμένος συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής. Αφού εγκατέλειψε την καριέρα του ως δικηγόρου για μια ζωή μες στο φαγητό, εκπαιδεύτηκε ως σεφ, εργάστηκε για λίγο σε εστιατόρια και τώρα μαγειρεύει, συμβουλεύει, γράφει και περνάει λίγο παραπάνω χρόνο απ’ ό,τι θα έπρεπε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (@rocketandsquash). Τα βιβλία του περιλαμβάνουν το Crave, το οποίο διακρίθηκε ως το καλύτερο βιβλίο μαγειρικής για το 2022, το On the Side και το The Borough Market Cookbook. Εμφανίζεται συχνά με συνταγές σε στήλες περιοδικών όπως το Waitrose Food, το Waitroze Weekend, το BBC Good Food, το Delicious και το The Sunday Times. Ο Εντ και τα έργα του έχουν συμπεριληφθεί σε διάφορες βραχείες λίστες και έχουν τιμηθεί με πολυάριθμα βραβεία, στις κατηγορίες «Καλύτερο Βιβλίο Μαγειρικής», «Καλύτερος Συγγραφέας Μαγειρικής» και «Καλύτερος Συγγραφέας Βιβλίων για Φαγητό», στα βραβεία Food and Drink του πολυκαταστήματος Fortnum and Mason και στα βραβεία του επαγγελματικού συλλόγου Guild of Food Writers.
Εκδοτικός οίκος ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Ηλικίες 3-8
ISBN 978-618-01-5323-1


Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

    Χαμηλή           Υψηλή

Ετικέτες: ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΛΟΡΑ ΜΟΥΤΣΑ και ΕΝΤ ΣΜΙΘ, εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, 978-618-01-5323-1