• Καλώς Ορίσατε στο Blog των φίλων του βιβλίου LOVE BOOKS

Θα σε περιμένω στο Σέντραλ Παρκ

Θα σε περιμένω στο Σέντραλ Παρκ

Η Βικτόρια Γουέντερ έχει μόλις προσγειωθεί στη Νέα Υόρκη από το Τέξας και είναι έτοιμη να φέρει επανάσταση στον κατάλογο του εκδοτικού οίκου Pageturner, προκειμένου να σταθεροποιήσει τα κλονισμένα έσοδά του. Αλλά όχι με τη βοήθεια του Νάιτ Άντεργουντ, του υπεύθυνου έκδοσης που περιμένει την προαγωγή του! Δεν του αρέσει να έρχεται δεύτερος, μισεί τα ρομαντικά μυθιστορήματα και είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τη θέση που του αξίζει με κάθε τρόπο, θεμιτό ή μη. Η Βικτόρια, όμως, δεν είναι από αυτές που τα παρατάνε στην πρώτη αναποδιά, έχει πλήρη ανοσία στη γοητεία του και είναι έτοιμη να τον κάνει να μουσκέψει στον ιδρώτα όλα τα ακριβά πουκάμισά του.

Ανάμεσα σε σαμποτάζ και αψιμαχίες, ο Νάιτ και η Βικτόρια μαθαίνουν ένα μυστικό που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την καριέρα τους. Και ως ορκισμένοι αντίπαλοι ίσως χρειαστεί να συμμαχήσουν για να σώσουν τον εκδοτικό οίκο. Θα μπορέσουν να ανεχτούν ο ένας τον άλλο για λίγο… ή μήπως όχι;

Επιπλέον Πληροφορίες
Συγγραφέας KINGSLEY FELICIA
Βιογραφικό συγγραφέως Η Felicia Kingsley (Φελίσια Κίνγκσλεϊ) γεννήθηκε το 1987, ζει στην επαρχία της Μόντενα και εργάζεται ως αρχιτέκτονας. Το πρώτο της μυθιστόρημα με τον τίτλο Matrimonio di convenienza σημείωσε μεγάλη επιτυχία και η ηλεκτρονική του έκδοση ήρθε δεύτερη σε πωλήσεις το 2017 στην Ιταλία. Έχει γράψει επίσης τα βιβλία: Stronze si nasce, Una Cenerentola a Manhattan, Due cuori in affitto, La verità è che non ti odio abbastanza, Prima regola: non innamorarsi, Bugiarde si diventa, Non è un paese per single, και τα σύντομα μυθιστορήματα Il mio regalo inaspettato και Appuntamento in terrazzo. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούριο της μυθιστόρημα με τον τίτλο Una ragazza d’altri tempi, το οποίο έτυχε μιας πρωτοφανούς παρουσίασης στην ιστορία των ιταλικών εκδόσεων, στην Piazza Duomo του Μιλάνου, όπου η συγγραφέας για πέντε ολόκληρες ώρες υπέγραφε αντίτυπα για τους αναγνώστες της.
Εκδοτικός οίκος ΜΙΝΩΑΣ
ISBN 978-618-02-5097-8


Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

    Χαμηλή           Υψηλή

Ετικέτες: Θα σε περιμένω στο Σέντραλ Παρκ, KINGSLEY FELICIA, εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, 978-618-02-5097-8