• Καλώς Ορίσατε στο Blog των φίλων του βιβλίου LOVE BOOKS

Τι ακριβώς να πεις

Τι ακριβώς να πεις

Οι μαγικές λέξεις για να επηρεάζεις και να πείθεις τους άλλους

Ας το παραδεχτούμε. Το αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης προφορικής επικοινωνίας εξαρτάται από τη χρήση των σωστών λέξεων τη σωστή στιγμή. Η σκληρή δουλειά, το ταλέντο και το σωστό timing είναι μεν απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να κατευθύνετε εσείς τη συζήτηση και να δημιουργήσετε το περιβάλλον για τη σύναψη μιας συμφωνίας.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους εσάς που έχετε βρεθεί στην άβολη θέση να ψάχνετε τις σωστές λέξεις –ή να έχετε φύγει από μια συνάντηση δίχως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που προσφέρει χρήσιμα παραδείγματα για να μπορέσετε να νιώσετε αυτοπεποίθηση σε κάθε συζήτηση.

Επιπλέον Πληροφορίες
Συγγραφέας Phil M. Jones
Βιογραφικό συγγραφέως Ο Φιλ Τζόουνς είναι συγγραφέας πολλών best seller και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συμβούλους παγκοσμίως στον τομέα των πωλήσεων. Έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου, σε πέντε ηπείρους και πενήντα έξι χώρες, διδάσκοντας τη χαμένη τέχνη της προφορικής επικοινωνίας. Το 2013, όταν βραβεύθηκε με το British Excellence in Sales and Marketing Award ως Καλύτερος Εκπαιδευτής Πωλήσεων, ήταν ο νεότερος άνθρωπος που του έχει απονεμηθεί ποτέ το συγκεκριμένο βραβείο. Ο Φιλ μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης.
Εκδοτικός οίκος ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
ISBN 978-960-645-045-7


Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

    Χαμηλή           Υψηλή

Ετικέτες: Τι ακριβώς να πεις, Κλειδάριθμος, Phil M. Jones, 978-960-645-045-7