• Καλώς Ορίσατε στο Blog των φίλων του βιβλίου LOVE BOOKS

Το θαύμα της αποτοξίνωσης

Το θαύμα της αποτοξίνωσης

Το Θαύμα της αποτοξίνωσης σας δείχνει πώς να καθαρίσετε το σώμα σας από τα δηλητήρια που καταστρέφουν την υγεία σας και να ξεκινήσετε τη διαδικασία πλήρους κυτταρικής αναγέννησης με σκοπό την πραγματική θεραπεία.
Με 30 χρόνια κλινικής εμπειρίας και έχοντας θεραπεύσει χιλιάδες ανθρώπους, ο δρ Robert Morse αποκαλύπτει το απόλυτο θεραπευτικό του σύστημα.
Καλύπτει την αποτοξίνωση από το Α ως το Ω, εξηγώντας τις χρήσεις συγκεκριμένων ωμών τροφών και βοτάνων για τον καθαρισμό και τη θεραπεία κάθε οργάνου, συστήματος και μη ισορροπημένης κατάστασης στο σώμα.

Εξηγεί λεπτομερώς την άρρηκτη σύνδεση σώματος, νου και ψυχής για την επίτευξη της διά βίου υγείας, ενώ περιλαμβάνει δεκάδες εύχρηστες αναφορές: λίστες βοτάνων, φυτικές συνθέσεις, ιδιότητες τροφίμων, μέταλλα και άλατα, καθώς και συνταγές για ωμά τρόφιμα.
Αυτό το πλήρες βιβλίο θα σας οδηγήσει βήμα βήμα σε κάθε πτυχή της αποτοξίνωσης και θα σας δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ανακτήσετε τη ζωτικότητά σας.

Επιπλέον Πληροφορίες
Συγγραφέας Robert Morse, M. D.
Βιογραφικό συγγραφέως Ο Robert Morse, N.D., D.Sc., I.D., M.H., είναι πιστοποιημένος και διαπιστευμένος ιατρός φυσκοπαθητικής, βιοχημικός, ιριδολόγος και βοτανολόγος. Από το 1974 είναι ιδρυτής και υπεύθυνος λειτουργίας της God’s Herbs Botanical Company στη Φλόριντα. Διδάσκει σε γιατρούς και επαγγελματίες υγείας την τέχνη της αποτοξίνωσης και της κυτταρικής αναγέννησης. Στα τριάντα χρόνια πρακτικής του, το πρωτοποριακό έργο του βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους να ξεπεράσουν σοβαρές ασθένειες.
Εκδοτικός οίκος ΔΙΟΠΤΡΑ
ISBN 978-960-653-130-9


Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

    Χαμηλή           Υψηλή

Ετικέτες: Το θαύμα της αποτοξίνωσης, Robert Morse, M. D., εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, 978-960-653-130-9