• Καλώς Ορίσατε στο Blog των φίλων του βιβλίου LOVE BOOKS

Τρώτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματός σας

Τρώτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματός σας

Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής ώστε να παραμείνετε υγιείς, να ζήσετε περισσότερο και να πετύχετε το ιδανικό βάρος.

- 4 τύποι αίματος
- 4 προγράμματα διατροφής
- 4 προγράμματα άσκησης
- 4 Πλάνα για μία υγιή ζωή


Αν υποψιάζεστε ότι δεν θα έπρεπε να τρώμε όλοι τα ίδια πράγματα και να ασκούμαστε με τον ίδιο τρόπο, τότε έχετε απόλυτο δίκιο!
Ο τύπος του αίματός σας αντανακλά την εσωτερική σας χημεία. Για την ακρίβεια, προσδιορίζει τον τρόπο που απορροφάτε τα θρεπτικά συστατικά.
Ποιες τροφές απορροφάτε σωστά και πώς το σώμα σας διαχειρίζεται το στρες διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του αίματός σας.
Το Τρώτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματός σας θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα πλήρες πρόγραμμα υγείας, που θα αντιστοιχεί στον δικό σας τύπο αίματος.

Επιπλέον Πληροφορίες
Συγγραφέας Dr Peter J. D’Adamo
Βιογραφικό συγγραφέως Ο Dr Peter J. D’Adamo είναι ένας αναγνωρισμένος φυσικοπαθητικός γιατρός, ερευνητής και ομιλητής, καθώς και συγγραφέας της επαναστατικής σειράς «Τρώτε Σωστά». Η εκτεταμένη του έρευνα και οι κλινικές δοκιμές της σχέσης μεταξύ του τύπου αίματος, της υγείας και της ασθένειας έχουν λάβει διεθνή αναγνώριση και έχουν οδηγήσει σε πρωτοποριακές προσεγγίσεις σε πολλές ασθένειες.
Εκδοτικός οίκος ΔΙΟΠΤΡΑ
ISBN 978-960-653-577-2


Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

    Χαμηλή           Υψηλή

Ετικέτες: Τρώτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματός σας, εκδόσεις Διόπτρα, Διατροφή σύμφωνα με τον τύπο αίματος, δίαιτα σύμφωνα με τον τύπο αίματος


Σχετικά άρθρα

Elena Armas: Συγκάτοικοι με ημερομηνία λήξης

  • 01.11.2023
  • 0 Σχόλια

Η Ρόζι Γκράχαμ έχει ένα πρόβλημα. Για να λέμε την αλήθεια, όχι μόνο ένα. Παραιτήθηκε από την καλά αμειβόμενη δουλειά της για να αφοσιωθεί κρυφά στη συγγραφή ρομαντικών βιβλίων.

Περισσότερα